Social media beheren als een koning

Het beheren van je sociale media kanalen kost veel tijd en betreft de nodige kennis. Wij nemen dit graag voor je uit handen! Sociale media biedt je de mogelijkheid om zichtbaar te zijn bij je doelgroep en wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is.

Continue zichtbaar zijn bij jouw doelgroep met geweldige content. Wij weten dat het werkt.

Social media speelt een grote rol bij de communicatie naar je klanten. De kanalen geven je de kans om met je (potentiële) klanten in contact te komen. En dat niet alleen: jij bepaald wat ze te zien krijgen. Die kans kan je niet aan je voorbij laten gaan, toch? Dat dachten wij ook.

Om jouw social media kanalen zo efficiënt mogelijk te beheren, beginnen we met het opstellen van een strategie. We kijken wie je doelgroep is, waar zij zich bevinden en hoe wij hen het beste kunnen bereiken. Op basis van deze strategie maken we een contentkalander. Hierdoor ontstaat er een structuur in je communicatie en weten we zeker dat we inspelen op de contentstrategie en gestelde doelen.

Zichtbaar zijn bij jouw doelgroep

Te gekke content die aansluit bij jouw merk

Experts nemen jouw werk uit handen

Tijd en energie overhouden voor jouw core-business

Vergoot jouw online zichtbaarheid

Door op het juiste moment, op de juiste plek online zichtbaar te zijn voor je doelgroep, werk je aan je naamsbekendheid én zorg je voor binding met je klanten. Samen kijken naar de mogelijkheden om jouw online zichtbaarheid te vergroten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Bekijk onze andere diensten

Bekijk onze cases.

Mendoza

Voor Mendoza ontwikkelden we een animatiecampagne, website, modulaire brochure en aanvullende content. YCC was het centrale aanspreekpunt voor al deze uitingen.

Smardly

De oorspronkelijke vraag naar een launch video veranderde in een grotere content behoefte. Lees hier hoe wij Smardly hebben geholpen!

'YCC is het bedrijf dat jou verder kan helpen met het behalen van je doelen. De communicatie en het eindresultaat zijn super.'

Ronald Huijgen

Founder & Business developer

Samen kijken hoe wij het maximale uit jouw content kunnen halen?

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.