Eén aanspreekpunt voor al jouw content

Wij managen jouw content. Wij brengen specialisten en talenten samen om voor jou de vetste content te creëren en zorgen hierbij voor de onderlinge communicatie en het overzicht. Met Yellow Cubes Content nemen wij jou werk uit handen en zijn wij hét aanspreekpunt voor jouw content creatie.

Wij organiseren jouw content

Door onze jarenlange ervaring zagen we een vaak terugkerend probleem: de onderlinge communicatie tussen de klant en verschillende partijen. Het is voor een klant vaak ingewikkeld om alle partijen te briefen en ervoor te zorgen dat de juiste informatie bij de juiste partijen komt. Om nog maar te zwijgen over de (onnodige) tijd die hierin gaat zitten. Als wij jouw content organiseren zorgen we ervoor dat de juiste specialisten worden ingeschakeld, zij precies weten wat ze moeten doen en geven we pro-actief advies. Hierdoor heb jij de rust om je volledig te richten de core-business. Wij zijn jouw aanspreekpunt als het gaat om content creatie en digitale campagnes.

Eén aanspreekpunt

Nemen jouw werk uit handen

Klantgericht managen van jouw content

Pro-actief advies

Waarmee kunnen we je helpen?

Ben je op zoek naar online content creatie of wil je gewoon eens sparren over de mogelijkheden? Met een vrijblijvend gesprek kunnen we jouw contentbehoefte doornemen. Neem gerust contact met ons op!

Contact

Bekijk onze andere diensten

Bekijk onze cases.

Mendoza

Voor Mendoza ontwikkelden we een animatiecampagne, website, modulaire brochure en aanvullende content. YCC was het centrale aanspreekpunt voor al deze uitingen.

Smardly

De oorspronkelijke vraag naar een launch video veranderde in een grotere content behoefte. Lees hier hoe wij Smardly hebben geholpen!

'Heldere communicatie, flexibel en creatief. Tijdens het proces hebben wij regelmatig updates ontvangen en werd onze feedback goed meegenomen. Leuke partij om mee te werken, zeer aangeraden!'

Kemal Bekci

Founder Kingwrapz

Samen kijken hoe wij het maximale uit jouw content kunnen halen?

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.